Koti

5 hienoa temppua luodaksesi lisää tilaa pimeään ja ahtaaseen keittiöösi

Keittiö ei näytä hyvältä, kun et voi liikkua, koska kaikki on räjähtänyt yhteen ja se saattaa näyttää luolalta. Ihanteellisessa maailmassa keittiön pitäisi näyttää upealta, joten katsomme joitain temppuja, joilla voit luoda lisää tilaa tulevaisuudessa.

Asenna lisää ikkunoita

Sinulla ei voi koskaan olla tarpeeksi ikkunoita missään huoneessa, paitsi ehkä kylpyhuoneessasi, koska se olisi hieman outoa. Jos keittiössäsi ei ole tällä hetkellä suurta ikkunaa, saatat jäädä siihen luonnonvalon nälkään. Saatat joutua lyömään reikä seinään uuden ikkunan asentamiseksi, mutta se on sen arvoista, jos aiot asua nykyisessä kodissasi pitkään. Ajattele kaikkia niitä vuosia, jolloin saat nauttia mahdollisimman paljon luonnonvaloa.

Ajattele kattoikkunoita

Tämä ajatus on samoilla linjoilla kuin uusien ikkunoiden asentaminen, mutta ne ovat hieman erilaisia, koska kattoikkunan lisäksi pääset sisään enemmän luonnonvaloa, se avaa huoneesi ja sinusta tuntuu, että sinulla on enemmän tilaa joka kulmasta. Ainoa huono puoli tässä ehdotuksessa on se, että useimmat ihmiset eivät voi tehdä sitä, koska heidän keittiönsä yläpuolella on huone. Se koskee todella vain kaikkia, joiden keittiön laajennus on rakennettu kotinsa kylkeen.

Älä osta roskaa

Jos katsot verkosta, löydät satoja erilaisia ​​kodinkoneita, joita voit ostaa keittiöösi, ja ne kaikki tekevät upeita asioita, mutta vain koska niitä on saatavilla, se ei tarkoita, että sinun pitäisi ostaa kaikkea. Jos aloitat hulluksi laitteiden kanssa, ne levitetään kaikkialle ja sinulla on paljon vähemmän tilaa työskennellä. Osta vain niitä, joita käytät säännöllisesti, koska niistä ei ole sinulle mitään hyötyä, jos ne ovat jumissa kaappiesi takana keräämässä pölyä.

Pienennä jos mahdollista

Et tarvitse isoa jääkaappia, jos asut yksin, sillä vaikka onnistuisit täyttämään sen, ruokasi pilaantuu, kun tulet käyttämään sitä kaikkea. Sama koskee kaikkea muuta keittiössäsi, mukaan lukien pesuallas ja työtasot. Jos sinulla on suuri perhe, saatat tarvita paljon enemmän tilaa aterioiden valmistamiseen, mutta pienentämällä sitä silloin, kun se sinulle sopii, keittiösi sisälle jää paljon enemmän kokonaistilaa.

Osta mukautettuja kaappeja

Jos ostat keittiön esittelytilasta, kaapit tulevat jo olemaan tietyssä paikassa, joten sinulla ei ole mitään keinoa manipuloida niitä tilan luomiseksi. Jos olet valmistanut mukautettuja keittiökaappeja, se on erilainen, koska voit määrittää, minne haluat ne sijoittaa ja minkä kokoisia haluat niiden olevan. Voit jopa rakentaa niihin laitteita, kuten mikroaaltouunin, mikä tarkoittaa, että työtasollasi ei jää ylimääräistä tavaraa.