Teknologia

5 ilmaista upeaa Android-sovellusta ruoan ystäville

Vaikka omistaisit yksinkertaisimman Android-älypuhelimen, sinulla on pääsy lukuisiin kulinaarisiin sovelluksiin Google Play Kaupasta. Vielä hämmästyttävämpää on se, että useimmat näistä sovelluksista ovat ladattavissa ilmaiseksi. Play Kaupan lukuisten ruoka- ja juomasovellusten selaaminen voi olla hieman pelottavaa. Asioiden helpottamiseksi tässä on luettelo viidestä ilmaisesta Android-sovelluksesta, joita ilman yhdenkään ruoan ystävän ei pitäisi olla.

Allthecooks Reseptit

Allthecooks Recipes on enemmän kuin tavallinen reseptisovellus; se tarjoaa online-yhteisön ihmisistä, jotka rakastavat ruoanlaittoa ja jakavat reseptejä toistensa kanssa. Sovelluksen avulla voit jakaa reseptisi muun maailman kanssa ja selata muiden käyttäjien lataamia reseptejä. Käyttäjät voivat myös julkaista arvosteluja resepteistä, mikä helpottaa parhaiden löytämistä. Sovelluksessa on erityinen osio resepteille, jotka palvelevat erityisruokavaliota tarvitsevia, mukaan lukien diabeetikot, vegaanit ja gluteenittoman ruokavalion noudattajat.

Ruokasuunnittelija

Ruoan ystäville, jotka nauttivat myös järjestäytymisestä, se ei ole parempi kuin Food Planner -sovellus. Tämän MiniMobilen ilmaisen Android-sovelluksen avulla voit luoda ja tallentaa ateriasuunnitelmia, reseptejä, varastoja ja ruokalistoja. Koska sovellus käyttää pilvitallennustilaa, voit käyttää luetteloita useilta alustoilta. Sovellus on uskomattoman helppokäyttöinen, ja sen avulla voit lajitella vaikeita reseptejä ja auttaa luomaan päivittäisen ateriasuunnitelman. Voit myös seurata keittiön varastoasi ja päivittää päivittäistavaraluetteloon automaattisesti tuotteita, jotka ovat vähissä.

BBC Good Food – Reseptit

BBC:n Good Food on pitkään ollut uskomattomien reseptien linnake. Android-käyttäjät voivat nyt päästä käsiksi näihin resepteihin BBC Good Food – Recipes -sovelluksella. Vaikka sovelluksessa saatavilla olevien reseptien määrä ei ole yhtä laaja kuin Good Food -sivuston reseptikokoelma, uusia reseptejä lisätään sovellukseen jatkuvasti jokaisen päivityksen myötä. Ilmaisten reseptien lisäksi Good Food – Recipes -sovelluksella voit ostaa lisää keittokirjoja. Reseptit ovat hyvin luokiteltuja ja sisältävät kaikki klassikot. Jokaisella reseptillä on myös omat ravintotietonsa, ja käyttäjät voivat valita terveellisiä reseptejä muutamalla näytön kosketuksella.

Evernote ruoka

Evernote on ehkä paras muistiinpanosovellus mobiililaitteille, olipa kyseessä Android-, iOS- tai Windows-laite. Evernote-sovelluksen takana olevat nerot ovat nyt luoneet sovelluksen, joka on suunnattu erityisesti kulinaaristen ystäville: Evernote Food. Sovelluksen avulla voit tallentaa netistä löytämäsi upeat reseptit ja voit myös tallentaa suosikkiruokailukokemuksesi muistiinpanojen, kuvien ja sijaintitunnisteiden avulla. Voit myös käyttää Evernote Foodia pitääksesi kirjaa suosikkiravintoloistasi ja ylläpitääksesi toivelistaa ravintoloista, joissa haluat vierailla. Kaikki muistiinpanosi voidaan synkronoida useiden laitteiden välillä, ja ne voidaan myös jakaa ystävien kanssa Twitterissä, Facebookissa tai sähköpostitse.