Teknologia

5 tärkeää Android Auto -sovellusta, joita et olisi voinut kuvitella muutama vuosi sitten

Jos sinulla on auto tai aiot ostaa sellaisen, on hyvä mahdollisuus, että haluat parantaa sitä jossain muodossa tai muodossa. Saatavilla on paljon hienoja autolaitteita, joiden avulla voit tuunata kyytiä, mutta tänään aion näyttää sinulle sovelluksia, jotka voit ladata sen sijaan, koska ne ovat paljon halvempia.

AAA matkapuhelin

Sinulla saattaa olla upouusi auto, jonka oletetaan olevan suunniteltu kestämään, mutta silti on pieni mahdollisuus, että hajoat ajon aikana. Jokainen, jolla on vanhempi auto, kärsii autoongelmista paljon useammin, mutta kaikki maassa asuvat hyötyvät sovelluksesta, joka auttaa sinua, kun olet juuttunut tien reunaan. Jos puhelimessasi on AAA-sovellus, sinun ei tarvitse edes soittaa kenellekään pelastamaan sinut ja he voivat löytää tarkan sijaintisi GPS:n avulla.

iOnRoad Pro

Olen varma, että pidät aina katseesi tiessä ajaessasi, mutta ei haittaa, että toinen silmäpari huolehtii turvallisuudestasi. Toisen matkustajan sijasta voit käyttää iOnRoad Pro -sovellusta. Se käyttää puhelimesi kameraa pitääkseen silmällä kaikkea edessäsi ja heti, kun huomaat hiipiväsi liian lähelle edessäsi olevaa autoa, saat varoituksen. Kaikki, mikä voi varoittaa sinua mahdollisesta törmäyksestä ja pelastaa henkesi, on hyvä asia.

Auto Accident App

Vaikka sinulla olisi toiset silmät, jotka pitävät sinut turvassa, saatat silti päätyä onnettomuuteen. Tämä voi olla sinun tai toisen kuljettajan vika, mutta riippumatta siitä, kuka on syyllinen, tarvitset silti tavan tallentaa kaikki onnettomuudesta, jotta vakuutusyhtiösi pysyy tyytyväisenä. Auto Accident App on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voit tutkia, mutta sinun on periaatteessa tallennettava esimerkiksi autollesi aiheutuneet vauriot ja mahdolliset ruumiinvammat.

Trapster

Joskus on mahdotonta saapua töihin ajoissa, vaikka lähtisitkin aikaisin, koska kohtaat matkan varrella monia esteitä. Se voi olla vain käynnissä oleva rakennustyö, joka pysäyttää kaiken liikenteen, tai toisinaan se voi olla vakava liikenneonnettomuus. Jos haluat välttää kaikki nämä esteet, on hyvä idea olla Trapster puhelimessasi, sillä jokainen sitä käyttävä auttaa pitämään sovelluksen tiedot ajan tasalla ja tiedät alueet, joita sinun tulee välttää.

Luotto Karma Mobile

Kun ostat käytettyjä autoja, sinulla on silti oltava tarpeeksi rahaa luovuttaaksesi käteisen, tai jos ostat sen jälleenmyyjältä, sinun on haettava rahoitusta. Haetpa sitten rahoitusta tai otat lainaa pankista saadaksesi käteistä käteesi, sinulla tulee olla kunnollinen luottoluokitus, muuten sinulta evätään. Credit Karma antaa sinun nähdä, millainen nykyinen luottoluokitussi on, ja sen avulla voit myös seurata sitä, jotta et koskaan joudu huonoon luottokelpoisuuteen, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole varaa kunnolliseen autoon.

Se tekee asioista jännittävämpiä

Olemme astumassa uuteen aikakauteen ja siltä ehkä he tuntuivat, kun autoja alkoi ilmestyä teille. Jos he ovat jo julkaisseet näiden kaltaisia ​​tehokkaita sovelluksia, on vain ajan kysymys, milloin he julkaisevat vielä parempia, jotka salpaavat hengityksen.