Teknologia

5 upeaa iPhone-automaattisovellusta, jotka sinun tulee testata

Uusia autoja tulee joka vuosi sisäänrakennetulla upealla tekniikalla, mutta joskus voit saada joitain samoja ominaisuuksia lataamalla sovelluksia sen sijaan, että kuluttaisit valtavan määrän rahaa autoon. Tutustu joihinkin näistä ja niihin sisältyvistä ominaisuuksista, koska ne saattavat olla juuri sitä, mitä olet odottanut.

GPS-paikannuslaite

Jos sinulla on lapset tarpeeksi vanhoja ajamaan, onko sinulla aavistustakaan, minne he vievät autosi, kun he lähtevät kotoa yöllä? He saattavat jopa viedä autosi pois tietämättäsi, kun olet poissa, mutta voit selvittää sen ja voit myös selvittää, missä autosi on ollut. Kun olet ladannut GPS Location Tracker -sovelluksen puhelimeesi, voit piilottaa sen jonnekin ajoneuvoon ja saat kaikki etsimäsi vastaukset, kun tarkistat puhelimesi seuraavana päivänä.

Mile Tracker

Mile Tracker -sovellus auttaa sinua seuraamaan jotain muuta kuin autosi olinpaikkaa. Se on erittäin hyödyllistä, jos sinun täytyy ajaa työsuhdeautolla ja sinun on täytettävä tankki rahalla omasta lompakostasi. Jos haluat saada rahasi takaisin, he haluavat tietää, kuinka monta mailia ajoit nähdäkseen, vastaako se kaasukuittiasi. On myös hyvä idea käyttää sovellusta, jos sinulla on oma yritys, koska voit säästää rahaa, kun verotusaika koittaa.

Korjaus Pal

Saattaa tuntua, että maailma romahtaa päähän, jos autossasi on jotain vikaa eikä sinulla ole paljon rahaa pankissa. Asiaa pahentaa entisestään saatat saada ilkeämmän shokin, kun käyt autotallissa kysymässä tarjousta. Ennen kuin puhut kenellekään, sinun on tiedettävä, millaisen hinnan voit odottaa maksavasi, mutta on vaikea tietää, kun olet tietämätön autoista. Repair Pal -sovellus voi auttaa sinua antamalla karkeita korjausarvioita sen mukaan, mikä autossasi on vialla.

Cars.com

Autokauppiaat, jotka ostavat käytettyjä autoja, eivät vain myy niitä omissa autoissaan. Kun he ovat korjanneet autot, he listaavat ne verkossa, ja jos lataat Cars.com-sovelluksen, voit käyttää niitä älypuhelimellasi. Jos haluat vielä paremman tarjouksen, voit ostaa suoraan lähteestä, mutta ennen kuin teet sen, voit hyödyntää sovelluksen sisällä olevaa tietokantaa, joka opettaa sinulle kaiken autosta, jonka aiot ostaa. Se on täydellinen paikka löytää seuraava autosi, jos haluat päästä mahdollisimman moneen ajoneuvoon.

Auton paikannus

Muutama näistä sovelluksista on puhjennut näyttämölle parin viime vuoden aikana, mutta My Car Locator -sovellus on aivan yhtä hyvä kuin mikä tahansa niistä. En tiedä, tunnetko tarvetta omistaa tällainen sovellus, mutta muista vain, että se ei ole tarkoitettu ihmisille, jotka kärsivät muistin menetyksestä. Saatat helposti unohtaa, mihin pysäköit autosi, jos mielesi on muualla ja on kiireinen päivä, joten avaa tämä sovellus, niin sinut ohjataan takaisin autollesi ja näet myös reitin, jota sinun on valittava. kartta.

Liian monta valinnanvaraa

Et voi ladata kaikkia automaattisovelluksia, koska valinnanvaraa on aivan liikaa, mutta olemme käsitelleet niistä tänään vain pienen valikoiman, ja jos ne kuulostaa hyvältä, voit aina viedä ne koeajoon.